Over ons


Onze verplichtingen

Philippe Dequin en zijn partner in Spanje, de heer Antonio Gaspar Reos Martin, afgestudeerd in economische en handelswetenschappen aan de Universiteit van Alicante, zijn al meer dan 23 jaar werkzaam in de provincie Alicante als agent voor onroerend goed (API), met kantoren in steden zoals Benissa, Moraira, Calpe en Alicante.

Antonio is medewerker bij de COAPI van Alicante, wat betekent dat er een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid van € 1.500.000 is om de mogelijke verantwoordelijkheden van de uitoefening van hun beroep te dekken en met alle garanties die geboden worden door het behalen van deze kwalificatie waarmee de Staat hen toelaat om te bemiddelen in de verkoop van woningen.

Over ons

Door het kennen en bezitten van eigendommen in de hele provincie, voornamelijk aan de kust, bieden wij u niet alleen woningen in een enkele stad, aangezien het gebeurt met de overgrote meerderheid van vastgoedmakelaars die hun product hebben beperkt tot een gebied of stad, maar fungeren als vastgoedadviseurs, wij adviseren u waar u het huis kunt vinden dat het beste past bij uw zoekcriteria en behoeften, binnen een gebied dat de hele provincie Alicante en Costa Cálida bestrijkt, van Denia (Aicante) tot Los Alcázares (Costa Cálida - Murcia) die zo meer dan 175 km van de Mediterrane kust bedekken.Ons werk begint met het zoeken naar eigendommen: we hebben samenwerkingscontracten met de meeste ontwikkelaars en bouwpromotoren van nieuwbouw in de provincie en bieden nieuwbouw aan met de beste voorwaarden en kortingen.

Zodra u uw toekomstige eigendom heeft gevonden en de beste voorwaarden hebt bedongen in termen van prijs en betalingsmethode, zullen we al onze juridische adviesdekking in de praktijk brengen, waaronder:
• Verificatie van juridische documenten en eigendomstitels, opstellen en ondertekenen van de privé-verkoopovereenkomst.
• Verkrijg dan een "NIE" (belastingidentificatienummer van buitenlanders) en open een bankrekening. Als u wilt, kunnen wij u helpen hypotheek te verkrijgen voor de aankoop in de beste marktomstandigheden (vaste of variabele rente).
• Coördinatie voor de dag van de ondertekening van het inspectiebezoek aan het huis voorafgaand aan ondertekening, afspraak met notaris en de betrokken partijen (koper, verkoper, bank ...)
• Betaling van de overeenkomstige belastingen, inning van akte in notaris, levering en ophaling in het kadaster; alle noodzakelijke stappen om de gekochte woning op uw naam te laten registreren, via een eenvoudig, duidelijk en veilig proces, met alle juridische garanties. • Wij zorgen voor alle wijzigingen en contracten die nodig zijn om de leveringscontracten (water, elektriciteit ...) op uw naam en de betaling van kwitanties direct door te storten naar uw bankrekening.
• Wij zorgen voor het papierwerk, zodat gemeenschapsbonnen en gemeentelijke belastingen rechtstreeks op uw bankrekening worden gestort.
• In het geval van niet-ingezetenen, zorgen wij voor de betaling van jaarlijkse belastingen op het inkomen van niet-ingezetenen. .

Wij kunnen u adviseren over het afsluiten van een woningverzekering, de aankoop van meubels en apparatuur en in het algemeen over alles dat verband houdt met een comfortabele aankoop en bestelling van uw huis in Spanje. Steeds tot uw dienst.

Alicante,wegdromen in de zon,maak van je droom de beste investering
bij casa-intermezzo

<