Appartement Calpe met zeezichtCalpe met zeezicht

De gemeente Calpe, gelegen in het noorden van de provincie Alicante, tussen de steden Benissa en Altea, is ongetwijfeld een van de bekendste steden aan de Costa Blanca.
Het natuurpark van Peñón de Ifach, zijn grote verscheidenheid aan baaien, kliffen en stranden van hoge kwaliteit en het natuurpark van Las Salinas, waar sinds de Romeinse tijd zout werd gewonnen voor de handel, vormen nu een ecologisch en toeristisch erfgoed van groot belang en overweldigende schoonheid.

Calpe heeft momenteel meer dan 29.500 inwoners, waarvan meer dan 60% uit andere landen komt.
De natuurparken van Peñón de Ifach en Las Salinas bieden de bezoeker van Calpe twee plaatsen met een buitengewone landschappelijke aantrekkingskracht.
U kunt langs de zee wandelen langs de verschillende promenades, genieten van spectaculaire uitzichten op La Manzanera en Cape Toix, archeologische overblijfselen van de Romeinse villa en de baden van de koningin ontdekken of wandelen in de Sierra de Olta. De kust van Calpe biedt een grote verscheidenheid aan baaien en stranden van buitengewone kwaliteit, verdeeld over dertien kilometer kustlijn, waarvan sommige de kenmerkende blauwe vlag hebben verkregen. Twee van deze stranden vallen op een bijzondere manier op, het strand van Arenal-Bol en het strand van Levante-Fossa.
Voor de liefhebbers van nautische sporten heeft Calpe twee jachthavens: de Real Club Náutico de Calpe en de Club Náutico Puerto Blanco.

In deze prachtige plek vinden we dit gebouw ingehuldigd in 2004, het is in een van de belangrijkste stranden van Calpe, het heeft 16 verdiepingen met appartementen van 1, 2 en 3 slaapkamers, evenals penthouses. Dankzij de zuidelijke oriëntatie kunt u in alle seizoenen van het jaar genieten van de zon en het spectaculaire uitzicht van de Costa Blanca.
Het ligt naast de promenade, op slechts 500 meter van de toegang tot de karakteristieke Peñón de Ifach en vlakbij de vissers- en sporthaven. Als u zich in de buurt van het pittoreske centrum van deze prachtige stad wilt bevinden, zijn deze appartementen voor u ontworpen. Op slechts een paar minuten lopen langs de promenade vindt u een verscheidenheid aan winkels om uw boodschappen te doen, of gewoonweg te verdwalen in de karakteristieke straatjes van dit vissersdorp, waar u de heerlijke typische gerechten kunt proeven en de aan de rots afgemeerde boten kunt aanschouwen.
Dit gezellige appartement is verdeeld in een kamer volledig gemeubileerd en met ingebouwde kasten, een badkamer, een ruime woonkamer, een uitgeruste keuken en een aantrekkelijk overdekt terras van 15,80 m2, waardoor u kunt genieten van een ongekend uitzicht op de Middellandse Zee. Door de centrale ligging heeft u volledige toegang tot alle diensten die Calpe te bieden heeft. De totale oppervlakte is 64,18 m2.

Personalisatie en hervorming inbegrepen in de prijs.

<