Higuericas Costa
RESIDENTIEEL HIGUERICAS - 12 EENGEZINSWONINGEN

Exclusieve residentie van 12 eengezinswoningen op slechts 100 meter van het strand van Higuericas in Torre de la Horadada.

In deze promotie streeft de Zwitserse architect Massimo Di Caudo naar een scheiding tussen de gebouwen in de lengterichting en tussen de gebouwen een gemeenschappelijke ruimte van toegang tot de garages van vier van de huizen.
Elk huis heeft een eigen toegang tot de straten rondom het perceel, omdat er geen aangrenzende gebouwen zijn. Het zijn straten die weinig worden bereden door voertuigen die kunnen genieten van ruime groene zones die de residentiële zones omringen, ideaal voor de kleinste van de familie.
Voor het grootste deel, de huizen bestaan uit een perceel van 314 m pleinen, waarvan 200 m gebouwd, zijn er verschillende grotere percelen beschikbaar tot 600m.
Met 3 slaapkamers, en een mogelijkheid van 4 tot 5 slaapkamers, waarvan twee met volledige badkamer en kleedkamer, keuken volledig ingericht met eerste kwaliteit materialen om uit te kiezen door de eigenaar, met inbegrip van elektrische apparatuur, volgens een open concept met de eetkamer omgeven door grote ramen die een mooi licht gedurende de dag en direct uitzicht op het zwembad en de prive-tuin gebieden die volledig zijn afgewerkt.
In al onze huizen kunt u een uitbreidbaar microklimaat krijgen in elke leefruimte dankzij het ontwerp en de verdeling van de binnenruimtes, die, samen met de thermische en akoestische isolatie, een harmonieuze en comfortabele omgeving creëren, met speciale nadruk op duurzaam wonen en respectvol met het milieu. Airconditioning en verwarmingskanalen zijn voorzien.

Zelfs de kleinste details in de afwerking, met gebruik van de hoogste kwaliteit materialen, gepersonaliseerd design en luxe en niet te vergeten het maximale comfort, krijgt u het plezier van de huizen, zowel in de zomer als in de zachte winter, waardoor het het hele jaar door bewoonbaar is.
Daarnaast is er een grote garage met aparte ingang, ook gemeenschappelijke toegang in een aantal van de huizen voor wasserij en opslag.

De residentiële Higuericas ligt op 100m van het strand van Higuericas, in Torre de la Horadada, een paradijs in alle aspecten, waar u kunt genieten van de immensiteit van de Middellandse Zee aan de kust.
Vanaf de boulevard, verfrissende baden in de zee, watersporten, zeilen, surfen, snorkelen .... 5 minuten van de jachthaven van La Torre de la Horadada en 10 minuten van de jachthaven van San Pedro del Pinatar, en de beste restaurants waar u de beste mediterrane gastronomie kunt proeven.
Zonder de nabijheid van de snelweg AP7 te vergeten die onze residentiële snelweg verbindt met twee luchthavens met internationale bestemmingen, 15 km van San Javier en 75 km van Altet, Alicante.

De dichtstbijzijnde bevolking van het gebied waar de promotie is gelegen is de The Pilar de la Horadada, op 1 km afstand, een rustige stad die alle soorten diensten, scholen, gezondheidscentra, politie, apotheken, enz. heeft. Er zijn ook twee winkelgebieden in de buurt, het winkelcentrum Dos Mares shopping center, in San Javier, 5 minuten met de auto en La Zenia Boulevard, in Orihuela Coast 15 minuten met de auto.

Huizen met 3 slaapkamers 3 badkamers, 200 m2 gebouwd op perceel van 346 m2 tot 406 m2, met garage en privé zwembad van

750.000 € tot 855.000 €

Woningen met 5 slaapkamers 4 badkamers, bebouwd oppervlak van 332 m2, op een perceel van 600 m2 voor

1.550.000 €

<