Appartment Finestrat Benidorm
Tussen Finestrat en Benidorm

Onze woningen zijn gelegen op de grens van Finestrat en Benidorm. Het complex onderscheidt zich als een luxe woonwijk, waar alle familieleden kunnen genieten van vele vrijetijdsactiviteiten, in een omgeving die enkel bedoeld is om te ontspannen, te genieten en uit te rusten.
Met een bevoorrechte ligging tussen de zee en de bergen, is het dicht bij vele faciliteiten zoals professionele golfbanen, grote en mooie stranden, recreatiegebieden (themaparken, waterparken, cultuur, camping, ....), wandel- en natuurgebieden en nog veel meer. Stranden zoals "Poniente" en "Levante" zijn twee plaatsen van goudkleurig zand, meer dan 6 km lang; ideaal voor watersporten en bruinen. Geniet van de meest bezochte stranden van Europa en enkele van de beste van de Costa Blanca.

Talrijke professionele golfbanen in de buurt van Campana Garden. Sommige zijn Sierra Cortina Pich & Pat, Villaitana Golf, Las Rejas Pich & Pat, .... Geniet van een van de beroemdste sporten in de omgeving.
Puig Campana (Finestrat) is de op één na hoogste berg van Alicante met een prachtig uitzicht vanaf de top. En Sierra Helada (Benidorm) is een grote berg die voornamelijk bestaat uit kalksteen en 's nachts, als de maan erop reflecteert, lijkt het op ijs.
Mundomar, Aqualandia en Terra Mitica behoren tot de vele themaparken in de omgeving, waar u met vrienden, familie of als koppel een leuk bezoek kunt brengen. Ze zijn een van de meest avontuurlijke parken.
Campana Garden is een luxe wooncomplex gelegen in Finestrat naast Benidorm, omgeven door groene zones, golfbanen, prachtige sportfaciliteiten, zeer dicht bij de beste stranden van de Costa Blanca, en vele andere mooie plaatsen.

Hedendaags design en architectuur worden gecombineerd in dit luxe wooncomplex, waarvan tot in de kleinste details voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Niet alleen in de bouwmaterialen, maar ook in de afwerking.
De bewoners van het complex kunnen genieten van een aantal luxe gemeenschappelijke voorzieningen, zoals: gemeenschappelijk of privé zwembad, groene zones, golfbanen in de buurt, prachtige en grote stranden, kinderspeelplaats, recreatiegebieden voor het hele gezin en nog veel meer.

In deze prachtige omgeving bieden wij u: LUXURY GROUND FLOOR APPARTEMENTEN met

• Suite Slaapkamer: 12,91 m2 + badkamer: 3.60 m2
• Slaapkamer: 10,05 m2 + badkamer: 2,93 m2
• Keuken: 53 m2
• Woonkamer: 25.87 m2
• Terras: 9,23 m2
• Tuin (op de begane grond) of terras (op de verdieping): 54,25 m2
• Parkeren: 32,03 m3

Prijzen vanaf

172.000 €

<