Benidorm Luxury Resort
Benidorm Luxury Resort

Appartementen met zeezicht op de eerste lijn van Playa de Poniente in Benidorm.

Verstedelijking met faciliteiten en diensten van een Resort Hotel; uitstekende investeringsmogelijkheden in appartementen van twee tot vier slaapkamers, met duplex penthouses. Bebouwd oppervlak van 110 m2 tot 381 m2.

Prijzen vanaf

290.000 € tot 825.000 €

Het exterieur ontwerp van de residentie is avant-gardist en verfijnd, het moderniseert de skyline van het Poniente strand van Benidorm.
Dit kolossale project herbergt gemeenschappelijke ruimtes en recreatie van meer dan 10.000 m2 waar grote tuinen, zwembaden met jacuzzi's, chill-out lounge area en een strand van meer dan 2000 m2 met natuurlijk gras.
De residentie heeft tevens een groot sportterrein met een tennisbaan, een paddle tennis court, multi-sportbaan, jeu de boules baan en een panoramisch gymnasium van 120 m2 dat de meest veeleisende sporters gelukkig zal maken.
Degenen die de voorkeur geven aan ontspanning en rust kunnen genieten van de picknickplaatsen en schaaktafels, massageruimtes en sauna's die de faciliteiten van dit geweldige resort compleet maken.
De kinderspeelplaats, de klimmuur en het zwembad-meer in een veiligheidszone is de perfecte omgeving voor de spelletjes van uw kleintjes.
Het is het strandhuis waar je altijd al van gedroomd hebt. Kom en stel het vast!

Levering: 15 augustus 2020

Wij bieden u de mogelijkheid om vanaf de eerste dag te genieten van uw huis voorzien van alle meubels, decoratie, volledig uitgeruste keuken, elektrische apparaten en natuurlijk huishoudelijke artikelen, bestek, batterij, serviesgoed, huishoudlinnen, televisie, etc. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken!

De stranden
Benidorm's Poniente Beach, met zijn meer dan 3 kilometer lengte, is een rustig strand met kristalhelder water en zeer fijn goudkleurig zand op slechts 200 meter van de Residentie.
Ook in de omgeving zijn grote jachthavens van kaliber, de dichtstbijzijnde bevindt zich in Benidorm zelf. Een paar kilometer verderop kunnen nautische liefhebbers ook genieten van de beschikbare faciliteiten in Villajoyosa en Altea.

Golfbanen
In de omgeving van Sunset Waves, in een straal van 4 km, vinden we 4 prachtige golfbanen: Las Rejas, Don Cayo in Altea Hills, Bonalba in Mutxamiel en Golf Ifach in Calpe.
Las Rejas Open Club Benidorm Golf Club ligt op slechts 1 kilometer van de ontwikkeling, en op minder dan 10 minuten afstand kunnen we onze favoriete sport beoefenen op 2 Nicklaus Design 18-holes golfbanen met prachtig uitzicht over Benidorm Bay.

Diensten in de omgeving
In de omgeving van deze promotie kunnen we allerlei diensten vinden die het hele jaar door open zijn. Er zijn verschillende winkelgebieden met een verscheidenheid aan etablissementen, restaurants en uitgaansgelegenheden - van pubs, clubs tot discotheken, feestzalen, enz.... In de buurt is ook La Marina Shopping Centre.
Zoals te verwachten is in een geconsolideerde toeristische bestemming zoals Benidorm, is er een multitude aan toeristische attracties gericht op alle soorten publiek.
Onder hen vallen op: Terra Mítica themapark, Terra Natura themapark, Aqualandia waterpark en Mundomar zeedierenpark.

Uitzicht vanuit het huis
Mooi uitzicht op de zee en/of de gemeenschappelijke ruimtes van de urbanisatie vanuit de huizen.

<