Elche/Alicante “Kiruna Residencial”Kiruna Residential

Residentie op slechts 10 minuten van Elche/Elx en 15 minuten van Alicante/Alacant en het strand, naast Golf Alenda en naast Monforte del Cid.
Instapklaar.

★ De beste aanbieding/kwaliteit in de omgeving ★:

3 slaapkamers / 2 badkamers / 1 toilet / kleedkamer herenhuizen.
Afmetingen: 105 m2 + 14 m2 terras + 50 m2 solarium + 26 m2 tuin.

PRIJZEN vanaf

165.000 €

De huizen welke worden verkocht zijn voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers en een toilet - verbonden aan grote terrassen en gemeenschappelijke tuinen, die een privé complex vormen, klein en rustig. Alle huizen worden geleverd met volledig ingerichte keukens uitgerust met keramische kookplaat, afzuigkap en oven. Ze hebben ook airconditioning met warmtepomp, pre-installatie van individuele gasverwarming via radiatoren en ingebouwde kasten in de slaapkamers, volledig afgewerkt. De huizen hebben een tuin en een eigen parkeerplaats.
De binnenplaats van het complex heeft privétuinen, een zwembad en gemeenschappelijke opslagruimtes.
Het nabijgelegen clubhuis op de golfbaan heeft een fitnessruimte, een bar, een restaurant en een paddle tennisbaan.
Bovendien, in dezelfde urbanisatie, is er een tweetalige school en een supermarkt, reden waarom het aanbod van diensten van Alenda excellent is, aangevuld met het brede aanbod van de stad Elche / Elx, dit op slechts een paar minuten afstand.

Geplande leveringsdatum: juni 2019.

De huizen bieden een buitengewone levenskwaliteit aan de inwoners van de stad Elche, in een omgeving omringd door natuur en golfbanen. U zult rust en ruimte hebben binnen de omheining met alle veiligheid van de urbanisatie, het delen van ervaringen en groene ruimtes met andere bewoners.
De urbanisatie biedt complete diensten die worden toegevoegd aan het recreatieve aanbod van de stad Elche (Elx) of Alicante (Alacant).
Alles met een goed onderhouden golfbaan in een natuurlijke omgeving, een investering in gezondheid, welzijn en veiligheid van het gezin: dit is kwaliteit van leven!
GOLFBANEN IN COSTA BLANCA, GOLFCLUB IN ALENDA, ELCHE. Er zijn momenteel meer dan 15 golfbanen aan de Costa Blanca, waaronder de Alenda Golf Club, naast de stad Elche / Elx. CID MONFORTE.
Deze interessante stad heeft een lange geschiedenis die gaat over de Iberiërs, Romeinen, Arabieren en werd veroverd door de Castilianen en Aragonezen om deel uit te maken van Alicante.
De economie is gebaseerd op de druif van Vinalopó en de marmerindustrie.

<