Villa del Mar – Cumbre del Sol
Villa del Mar - Cumbre del Sol

Residencial Jazmines ontworpen om buiten te wonen.

Ontspannen en ontsnappen rond ongelooflijk uitzicht op zee is mogelijk in deze exclusieve villa gelegen in Cumbre del Sol.
Villa del Mar is gebaseerd op het interieurconcept Living IN&OUT, verdeeld in verschillende hoogtes, in open en comfortabele ruimtes, waarin de binnen/buitengrenzen worden overschreden en vervaagd. Een project met lichte kleuren, hout en veel natuurlijk licht van buitenaf.

De toegang tot het huis is via de bovenverdieping, met een grote hal met privé lift die als hoofdingang fungeert. Op de middelste verdieping zijn er drie slaapkamers met eigen badkamer en kleedkamer. In één van de slaapkamers is er toegang tot het terras.
Op de begane grond is er een grote woonkamer, eetkamer en keuken, die in dezelfde doorschijnende ruimte zijn gearticuleerd, met uitzondering van de badkamer en wasruimte. Verbonden door een buitentrap, is er een vierde verdieping met een grote ruimte om een gymnasium, een ontspanningsruimte of om de woning uit te breiden met een vierde slaapkamer.
Een prachtig terras bevordert verder het idee van "buitenleven" met verschillende rustplaatsen naast het eindeloze zwembad en de jacuzzi en een barbecueplaats met terras om te genieten van de heerlijke zonnige dagen aan de Costa Blanca.

Residencial Jazmines, een gesloten project met exclusieve toegang voor eigenaars, gelegen in het stedelijke centrum van Cumbre del Sol.

Een woonwijk van percelen met een prachtig uitzicht op zee en zuid-zuidwest oriëntatie, bedoeld voor de bouw van hoog opstaande villa's, een ideaal gebied voor degenen die wensen een unieke luxe villa te kopen, met een aangepast ontwerp, volgens hun smaak en behoeften, in een omgeving waar luxe heerst, met een zeer zorgvuldige infrastructuur en landschapsarchitectuur, met natuurstenen muren, brede wegen, aangelegde gebieden, design verlichting, veiligheid, particuliere toegang voor eigenaren met toegangscontrole.

Een luxe project met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van de kustplaatsen Jávea, Moraira, Calpe, Benidorm, Altea,... Een uniek uitzicht op de noordelijke Costa Blanca.

Residencial Jazmines maakt deel uit van het stadje Cumbre del Sol, zodat de woningen in deze omgeving kunnen profiteren van alle diensten die worden aangeboden door een geconsolideerde urbanisatie zoals Cumbre del Sol, waar men een winkelgebied met supermarkt, kapper, apotheek vindt, bars en restaurants, Lady Elizabeth Junior International School en een breed scala aan sporten met tennis- en paddle tennisbanen, wandelpaden, ruitersportcentrum, niet te vergeten Moraig Beach met strandbars en de Calas Llebeig en Los Tiestos baaien, baaien van grote schoonheid en charme.
En alle restaurants en vrijetijdsactiviteiten in Benitachell en de gemeenten Xàbia (op slechts 7 km afstand) en Teulada-Moraira (op slechts 4 km afstand), allemaal toeristische gemeenten met internationaal prestige, en op evenredige afstand van Alicante en de stad Valencia.

Villa van vier slaapkamers, drie badkamers, één toilet en een dressingruimte: 276 m2 bebouwde woningen met 236 m2 terrassen. In totaal slechts een 500 m2 bebouwd, op een perceel van 1025 m2.

Prijs

1.392.000 €.

<