Villa op de golf






Villa op de golf

Algorfa is een gemeente van de Valenciaanse Gemeenschap, Spanje. Gelegen in het zuiden van de provincie Alicante, in de regio Vega Baja del Segura.
Het heeft 4.537 inwoners (INE 2010), waarvan 65,5% van buitenlandse nationaliteit zijn, vooral Britten, uitgaande van 52,1% van de bevolking.
Het was voornamelijk gewijd aan de geïrrigeerde landbouw (sinaasappelen, citroenen, artisjokken), die een aanzienlijke verandering hebben ondergaan, in de richting van de dienstensector en het toerisme.

De golfbaan van La Finca in Spanje is de droom van elke golfer. Met luxe huizen, een gezellig en gastvrij clubhuis, een kampioenschapsbaan van hoge kwaliteit, gelegen tussen de bergen en de kust, is het een waar paradijs.
Het klimaat is een van de beste in Europa en nog beter om te golfen, het hele jaar door. Het is de keuze van de golfbanen in de omgeving van Alicante.
Relatief jong in jaren (2002) maar al voldoende ontwikkeld om de beste golfers te testen die bij uitstek speelbaar zijn voor de beginner. De route is lang en er is veel water, dus we raden een goede aanvoer van golfballen en waarschijnlijk een buggy aan. Meren en natuurlijk stromend water zijn er in overvloed, net als wilde dieren, en voegen daar de achtergrond van de Monte's neckline aan toe en je hebt een golfbaan voor golfliefhebbers.

De bijna 6500-yard course is ontworpen voor toernooien. De natuurlijke omgeving biedt niet alleen majestueuze uitzichten op meren, bomen en bergen, maar ook uitdagingen en maakt het spel spannender, je moet zelfs op dag 5 een bal slaan op een groen eiland. Bezoek veel van de andere golfbanen in de buurt van La Finca als je een ronde hebt gedaan in La Finca. Of misschien bezoek je de nabijgelegen steden Algorfa en Orihuela. De Finca is echt een golfreservaat en zeker een van de heilige schatten van Spanje.
De groep die wij aanbieden ligt in een exclusieve omgeving, omgeven door de prachtige golfbaan La Finca, die wordt beschouwd als een van de beste van de Valenciaanse Gemeenschap ...... en op slechts 15 minuten van de natuurlijke en brede stranden van Guardamar.
Alle eigenaren zullen kunnen genieten van exclusieve kortingen op de faciliteiten van onze golfbaan, evenals onze 5 * Hotel, de SPA en Relax gebied, tennis en paddle banen, fitnessruimte, enz. En als niet van zijn prachtige restaurant en Club Suite Lounge.

De residentie heeft 11 villa's, 20 halfvrijstaande huizen en een gemeenschappelijk zwembad dat een intieme en exclusieve sfeer creëert. Het complex en de huizen zijn exclusief ontworpen, met eersteklas materialen en tot in detail bestudeerd om onze meest exquise klanten tevreden te stellen en te voldoen aan hun meest veeleisende verwachtingen, denkend aan comfort en gemak.
Alle woningen zijn gericht op het zuiden. Met onafhankelijke percelen, grote tuin, buitenzitplaats en privé-parkeerplaats. Wilt u hier wonen en genieten van deze prachtige omgeving?

De villa heeft 3 slaapkamers - 2 Badkamers - 1 Toilet - 1 Dressing. Oppervlakte 97 m2 + Terras 42 m2.
Top kwaliteit afwerkingen, individuele percelen, grote tuinen, parkeren, de mogelijkheid van een zwembad - Privé.
A/C kanalen - Vloerverwarming in badkamers - Spiegels in badkamers - Apparaten BALAY of gelijkaardig.

Prijs 275.000 €

<